ACTUEEL

Van der Meer hoogleraar Healthcare Management

Nardo van der Meer is per 1 juli 2013 benoemd tot hoogleraar Healthcare Management bij de TiasNimbas Business School. Van der Meer wordt director van TiasNimbas Health en zal zowel het onderwijs als het onderzoek op dit gebied versterken.

Van der Meer gaat twee dagen in de week aan de slag bij TiasNimbas Business School. De overige dagen blijft hij verbonden aan het Amphia Ziekenhuis als cardio-anesthesioloog en intensivist en medisch manager a.i. van Intensive Care.

Loopbaan

Nardo van der Meer studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij specialiseerde zich tot 2001 bij het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam als anesthesioloog en later van 2001 tot 2002 als intensivist. Daarna werkte hij een aantal maanden in de staf van de IC. Later In 2009 behaalde hij een MBA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2003 werkt hij als anesthesioloog en intensivist in Amphia Ziekenhuis in Breda. Van 2010 tot 2013 was hij voorzitter van het Bestuur Medische Staf. Van der Meer is hoofdredacteur van het nascholingstijdschrift A&I.

TiasNimbas Health is onderdeel van de TiasNimbas Business School. Deze business school is verbonden aan Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top