ACTUEEL

KPMG-partner verkast naar VS

KPMG-partner verkast naar VS

Marc Berg, partner van adviesbureau KPMG Plexus, zet zijn carrière voort in de Verenigde Staten, waar hij leiding gaat geven aan KPMG Strategy and Operations Healthcare.

Als lid van het KPMG Global Center of Excellence for Health is Berg geen onbekende in de VS. Binnen dit expertcentrum werkt hij samen met collega’s  uit London, Singapore, Canada, Australië en de VS. Berg verwacht dat hij ook in de toekomst een internationale rol zal blijven spelen en om die reden regelmatig in Nederland zal zijn.

Optimale waarde

Eerder was Berg ondermeer hoogleraar aan het instituut voor Beleid en Management in de Gezondheidszorg (iBMG) van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn aandachtsgebieden zijn zorgbeleid, zorginkoop, transparantie en transformatie van zorgorganisaties. Zijn professionele passie ligt in het helpen realiseren van een zorgstelsel en een zorgaanbod dat optimale waarde creëert voor patiënt en samenleving. Berg gaat op 1 september in de VS aan de slag.

 

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

21 augustus 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 22-08-2013 10:08.

Anoniem

22 augustus 2013

Begrijpelijk dat deze manager Nederland te klein vind voor zijn mondiale ambities. Ideetje om Schippers mee te nemen? Om de ontzettende kwaliteiten van deze politica een vruchtbaarder soil te geven?
Overigens hebben de VS 10 triljoen Dollar schulden. Succes er maar mee meneer Berg.
Overigens is de slavernij daar officieel afgeschaft!
En of ze nou zitten te wachten op Hollandse bemoeials, probeer Guantanamo Bay liever te sluiten...

Top