ACTUEEL

Parnassia Groep mikt op overname Reaktgroep

Ggz-aanbieder Parnassia Groep wil de Reaktgroep overnemen. Dit blijkt uit een melding bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Parnassia Groep is door fusies en overnames door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste ggz-aanbieder van Nederland. Parnassia Groep biedt naast klinische en niet-klinische ggz ook verslavingszorg, forensische psychiatrie en woonbegeleiding. Dit laatste sluit aan op het werk van Reakt, dat op zo’n dertig locaties in Noord- en Zuid-Holland laagdrempelige opvang en dagbesteding aanbiedt. Reakt is ook actief op het terrein van re-integratie en bemiddeling naar betaald werk, individuele trajecten naar arbeidsmatige ontwikkeling, sociale activering en omgevingsgerichte ondersteuning.

Parnassia, de Haagse tweedelijnsorganisatie met dezelfde naam, is een van de onderdelen van Parnassia Groep. De groep bestaat in totaal uit negen zorgbedrijven.

 

 

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Van Haren

15 december 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 15-12-2013 23:14.

Top