ACTUEEL

Florence en Humanitas Woonzorgplus willen fusie

Zorggroep Florence en Stichting Humanitas Woonzorgplus Den Haag willen fuseren. Zij hebben op 19 november 2013 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de fusie.

Zorggroep Florence voert bestuur en beheer over instellingen op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de verpleeg-, verzorging en thuiszorgsector. Daarnaast biedt Florence onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdgezondheidszorg, advies en service in Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Humanitas Woonzorgplus biedt intramurale, extramurale en transmurale verzorgingshuiszorg in de verpleeg-, verzorging en thuiszorgsector in Den Haag.

------

Hoe houdbaar is de top van de Nederlandse zorg? Kom naar het Skipr 99 event

U bent niet te oud. En ook niet te jong. U bent op uw plek in Skipr generaties; een spetterende live talkshow tijdens het Skipr 99 event op woensdag 18 december 2013. Voor het eerst staan tijdens het Skipr 99 event de masterclasses financiën, innovatiestrategie en governance het menu. Meld u vandaag nog aan voor één van de masterclasses en de Skipr 99 talkshow.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top