ACTUEEL

Twee arrestaties voor PGB-fraude in Dordrecht

Een 39 jarige man en een 26 jarige vrouw zijn in Dordrecht aangehouden op verdenking van het plegen van fraude met persoonsgebonden budgetten. Dit meldt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De twee werken voor een zorgbedrijf uit Dordrecht en Alphen aan de Rijn.

Er zijn drie bedrijfspanden in Dordrecht, een bedrijfspand in Alphen aan de Rijn en een woning in Dordrecht doorzocht. Er is beslag gelegd op waardevolle goederen zoals drie auto’s en drie scooters. De politie heeft bij de actie een vuurwapen in beslag genomen.

Fraude team

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een team dat speciaal is opgericht om PGB fraude aan te pakken. Het team is operationeel sinds 1 januari 2013 bij de directie Opsporing van de Inspectie SZW en wordt gefinancierd door het ministerie van VWS.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

Koekkoek

28 maart 2014

eindelijk een rechtszaak tegen deze oplichters ! hoop dat alles boven water komt van het chanteren van zijn cliënten alsmede de ongewenste intiemiteiten met personen met oa pshysche stoornissen waaronder mijn ex-vriendin dankzij de zogenaamde zorg van aaa scenario is ons kind bij haar moeder weggenomen en is zij zonder haar broodnodige zorg nu dakloos !!
wat een harteloos en gevoelloze mensen zijn het
heb evt. bewijsstukken om verschillende illegaale praktijken hard te maken zoals het lichamelijk laten betasten door z'n patiënten tegen betaling !
met vriendelijke groet:
Marcel . k

Anoniem

30 maart 2014

Hallo Marcel,

Ik denk dat het verstandig is als je met je bewijs naar de politie gaat als je dat nog niet gedaan hebt. Dat zal waarschijnlijk helpen bij de rechtszaak tegen deze oplichters van AAA scenario zorg en advies.

mvg. Fr

Anoniem

30 maart 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 31-03-2014 07:38.

Top