ACTUEEL

Elly Dekker gaat Zonnehuisgroep Vlaardingen leiden

Elly Dekker wordt per 1 juni 2014 de nieuwe bestuurder van zorgaanbieder Zonnehuisgroep Vlaardingen. Zij neemt de functie over van interim bestuurder Roel van Neerbos. Hij heeft de organisatie dan een aantal maanden bestuurd na het vertrek van Mark Janssen in maart dit jaar.

Dekker werkt als directeur bij Pro Persona in Tiel; een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Haar voorganger Jansen is per 1 maart aangetreden als lid raad van bestuur bij de fusieorganisatie Sint Franciscus/Vlietland Groep.

Zonnehuisgroep Vlaardingen biedt verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Zonnehuisgroep Vlaardingen is deelnemer in de Zonnehuis Groep.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

3 april 2014

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 17-04-2014 10:20.

Top