Tech

McKesson Nederland wordt quCare Solutions

McKesson Nederland wordt quCare Solutions

IT-leverancier in de zorg McKesson Nederland gaat verder als quCare Solutions. De naamsverandering volgt op de overname door private equity bedrijf Symphony Technology Group (STG), dat enkele Europese activiteiten van moederbedrijf McKesson heeft overgenomen.

McKesson Nederland levert al vijftien jaar administratieve, zorglogistieke en klinische IT-oplossingen aan ziekenhuizen en ggz-instellingen. Als quCare Solutions wil het bedrijf de strategie van innovatie IT-oplossingen op het gebied van zorgregistratie en declaratie, patiëntlogistiek en ondersteuning van het primaire zorgproces voortzetten.

“We werden aangetrokken door het kwalitatief hoogwaardige klantenbestand van quCare binnen de ziekenhuis- en ggz-markt”, licht Marshall Haines, managing director van STG, de overname toe. “Wij geloven dat het belang van technologie zal blijven toenemen voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg en efficiency in zorginstellingen.”

“Met quCare verwerft STG een sterk platform voor verdere ontwikkeling”, aldus Christophe Boutin, general manager van quCare Solutions. “STG heeft ruime ervaring in het bouwen van succesvolle softwarebedrijven en heeft met drie recente investeringen een duidelijk commitment naar de gezondheidszorg.”  
quCare Solutions zal net als voorheen McKesson Nederland opereren vanuit Nieuwegein en heeft 120 medewerkers.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top