ACTUEEL

Hetty Verhulst in bestuur Cosis

De raad van toezicht van Cosis heeft met ingang van 1 oktober 2014 Hetty Verhulst benoemd tot lid van de raad van bestuur.

Samen met bestuursvoorzitter Wiecher Hadderingh gaat de nieuwe bestuurder de raad van bestuur van Cosis vormen. Cosis is sinds 2013 de holding waaronder gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg organisaties NOVO (Groningen) en Promens Care (Drenthe) vallen.

Met de benoeming van Verhulst hebben NOVO en Promens Care na een interim periode weer een structurele raad van bestuur. Hetty Verhulst is momenteel nog verbonden aan ’s Heeren Loo als directeur van de regio Apeldoorn. Vanaf oktober vervangt zij Anton Renting, die de functie van vicevoorzitter ad interim bekleedt sinds het vertrek van bestuurder Jaap van der Pol in augustus 2013.

Visiegestuurd

Verhulst is sinds bijna tien jaar als manager verbonden aan ’s Heeren Loo. Sinds zes jaar is zij integraal verantwoordelijk voor de dienstverlening in de regio Apeldoorn, daarvoor was zij verantwoordelijk voor de dagbesteding in dezelfde regio. Eerder heeft ze gewerkt bij de GGD, onder meer als leidinggevende en in de gezondheidsvoorlichting. Daarnaast bekleedde zij diverse nevenfuncties in de zorg en politiek.

De afgelopen jaren heeft Verhulst zich bezig gehouden met de transformatie van de zorg en ondersteuning van beheersmatig naar visiegestuurd en methodisch werken. Een thema waar ook bij Cosis en de werkmaatschappijen NOVO en Promens Care veel aandacht naar uit gaat.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top