HRM

Ipse de Bruggen Maatwerk en Assist gaan nauwer samenwerken

Ipse de Bruggen Maatwerk en Assist zijn een langdurig samenwerkingsverband aangegaan. De organisatie voor gehandicapten zorg en de facilitaire dienstverlener tekenden hier op 9 juni voor.

Onlangs heeft Ipse de Bruggen al haar activiteiten in het sociale domein ondergebracht in een apart bedrijf: Ipse de Bruggen Maatwerk. Samen met Assist heeft zij hier de afgelopen maanden nader invulling aangegeven.

Ipse de Bruggen Maatwerk en Assist spelen hiermee in op de grote veranderingen in de zorg, zoals de decentralisatie en bezuiniging, maar ook de grotere eigen verantwoordelijkheid van burgers.

Ipse de Bruggen Maatwerk en Assist startten hun samenwerking al in 2014. In de toekomst wil de combinatie verder groeien, zegt Jeannet Schouten, directeur van Ipse de Bruggen Maatwerk.  "We zijn ambitieus en willen groeien. Zowel in het huidige werkgebied als daarbuiten. Daarnaast werken we hard aan onze dienstverlening, wat ongetwijfeld zal leiden tot nieuwe producten en diensten. Op die manier willen we de zorg vooruit blijven helpen."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top