HRM

Vakbond voert met caravan ludiek protest

Vakbond CNV Zorg & Welzijn trekt de komende weken met een delegatie per caravan door het land om zorginstellingen te bezoeken. De vakbond wil zo de aandacht vestigen op originele activiteiten die door de financiële krapte in de sector dreigen te sneuvelen.

“Is er deze zomer in jouw instelling of organisatie een leuke zomeractiviteit gepland? Of heb je een leuk idee, maar is er geen budget om het uit te voeren? Creativiteit genoeg, maar lastig om met een beperkt aantal mensen en een beperkt budget een vakantiegevoel te creëren? Deel jouw idee met ons. Wij kiezen de meest originele zomeractiviteiten uit. Die belonen we met een bedrag tot 100 euro per activiteit.”

Met deze oproep vroeg de vakbond begin juni via de eigen kanalen aandacht voor de actie. Hierop kwamen meer dan honderd reacties binnen. De vakbond heeft tien activiteiten uitgekozen. Van 3 tot en met 12 augustus trekt een delegatie van CNV Zorg & Welzijn met een caravan door het land om de cheques met 100 euro te overhandigen. Tegelijkertijd besteedt de vakbond tijdens de werkbezoeken aandacht aan wat er speelt op de werkvloer. Medewerkers kunnen hun vragen kwijt en er is een juridisch medewerker mee om individuele vragen te beantwoorden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top