ACTUEEL

Gelre ziekenhuizen benoemt nieuw rvt-lid

Marguerite Soeteman-Reijnen treedt per 1 september toe tot de raad van toezicht van Gelre ziekenhuizen. De benoeming volgt op het verstrijken van de statutaire zittingstermijnen van Jan Eppink en Ronald van der Zijl.

Marguerite Soeteman-Reijnen is Global Chief Marketing Officer en lid van de Executive Board van Aon Inpoint, de data & analytics consultancy business unit van Aon plc. Met haar jarenlange internationale ervaring, onder meer op het gebied van risicomanagement en marketing, is de rvt ervan overtuigd dat zij een belangrijke bijdrage gaat geven aan de verdere ontwikkeling van Gelre ziekenhuizen. Gelre ziekenhuizen is daarnaast de heren Eppink en Van der Zijl "zeer erkentelijk en dankt hen hartelijk voor hun jarenlange inspanningen".

In het najaar wordt nog een lid geworven, waarmee de vernieuwing van de raad van toezicht compleet zal zijn. De rvt bestaat vanaf september uit de volgende leden: voorzitter Maarten Rook, Peter Holland, Berry van den Hout, Margriet Meindertsma, Hans Visscher en Marguerite Soeteman-Reijnen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top