ACTUEEL

Klink vraagt om vervolgonderzoek MST

Minister Ab Klink van VWS heeft de raad van bestuur van het Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede schriftelijk verzocht een onafhankelijk vervolgonderzoek in te stellen naar de gang van zaken rondom het functioneren van oud-neuroloog Ernst Jansen Steur.

Vervolgstappen MST

Klink stelt in de brief dat de Tweede Kamer de minister uitdrukkelijk heeft verzocht zijn verzoek niet alleen publiekelijk bekend te maken, maar ook in een rechtstreekse brief aan de raad van bestuur. Klink wil dat het MST de Tweede Kamer inlicht over de vervolgstappen voor een vervolgonderzoek en de onderzoeksopzet daarvan. In het onderzoek moet de rol van de professionals, de raad van bestuur, de raad van toezicht en de raad van commissarissen in de periode na het ontslag van Jansen Steur tot nu bekeken worden.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top