ACTUEEL

Patrick Jeurissen ziet af van toezichthouderschap Reos

Patrick Jeurissen heeft zicht teruggetrokken als kandidaat-toezichthouder van eerstelijnsadviseur Reos. De organisatie berichtte in juli dat Jeurissen tot de raad van toezicht zou toetreden.

Jeurissen werkt bij het ministerie van VWS waar hij zich bezig houdt met de strategie ten aanzien van het stelsel van zorg. Het ministerie van VWS heeft recent geleden het beleid rondom de meldingsplicht van nevenfuncties aangescherpt. Jeurissen heeft besloten om de functie als lid raad van toezicht bij Reos niet te aanvaarden, zo verklaart het adviesbureau.

Rob Hartings, voorzitter van de raad van toezicht bij Reos betreurt het besluit van Jeurissen maar heeft alle begrip: "Het is niet goed voor Patrick Jeurissen en voor Reos als er bedenkingen zijn vanuit het departement van VWS over deelname aan de Raad van Toezicht. Dat helpt ons niet bij het toezicht houden. Het is ook heel jammer dat we dit talent gaan missen. De Raad van Toezicht gaat in het najaar nieuwe leden werven om op volle sterkte te komen."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top