ACTUEEL

Hans van Eck vertrekt bij het NIP

Directeur Hans van Eck vertrekt na ruim vijf jaar bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Van Eck heeft aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Hij legt zijn directeurschap per 1 februari 2016 neer.

Tijdens het directeurschap van Van Eck is veel gebeurd binnen de vereniging. Zo is het verenigingsbureau naar Utrechtverhuisd, waarmee het Huis van de Psychologie werd neergezet. Andere voorbeelden zijn de viering van het 75-jarig bestaan, het bereiken van het Bestuurlijk Akkoord GGZ, het leveren van belangrijke input aan de overgang van de Jeugdzorg naar de gemeenten, het oprichten van het Jeugdregister (SKJ), het realiseren van het register A&O Psycholoog en de oprichting van de federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen (P3NL).

De datum van het vertrek van Van Eck is in overleg gekozen. Hierdoor is er een realistische periode voor het werven van een opvolger en kan Van Eck zorg dragen voor een goede overdracht aan de nieuwe directeur. Ook zal hij de lopende reorganisatie binnen het bureau zoveel mogelijk afronden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top