ACTUEEL

Van der Heyden directeur bij P5COM

Bestuurder Anne van der Heyden is per half november 2015 in dienst getreden bij adviesbureau P5COM. Van der Heyden wordt directeur en daarmee verantwoordelijk voor de sector ziekenhuizen.

Van der Heyden is sinds 1 november 2015 terug uit Azerbaijan waar hij anderhalf jaar heeft gewerkt als bestuurder van het Bona Dea International Hospital in Baku. Daarvoor werkte hij onder andere als interim bestuurder bij het Vlietland Ziekenhuis en het inmiddels failliete Ruwaard van Putten Ziekenhuis. Vanaf 2008 tot begin 2014 was hij partner bij adviesbureau BMC.

Lustrum

Paul Arakelian, managing director van P5COM, is erg content met de komst van Anne en ziet in zijn grote ervaring en gedrevenheid een mooie aanwinst voor P5COM. "Het bedrijf viert in 2016 het tweede lustrum en heeft haar strepen verdiend in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ. Hiernaast ondersteunt P5COM ook woningcorporaties en gemeenten. Sinds 2014 vormt het ziekenhuis een nieuw speerpunt binnen het bedrijf en Anne is daarbij van waarde."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top