ACTUEEL

Dichterbij breidt raad van bestuur uit

Cecile Stallenberg treedt op 1 april 2016 toe tot de raad van bestuur van Dichterbij, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Stallenberg is op dit moment directeur personele en financiële zaken van Gilde Opleidingen in Noord- en Midden-Limburg.

De benoeming van Stallenberg (54) volgt op het besluit van de raad van toezicht om de tweehoofdige raad van bestuur tijdelijk uit te breiden met een derde lid. Enerzijds om op bestuurlijk niveau specialistische kennis te hebben op het gebied van financiën. Anderzijds, omdat Geert Tullemans, lid van de raad van bestuur, al enige tijd ziek is, hetgeen de druk op de raad van bestuur verhoogt.

Léon Frissen, voorzitter van de raad van toezicht, is verheugd met de komst van Stallenberg. “Ze heeft veel ervaring op het gebied van financiën, governance, organisatie en personeel opgedaan bij diverse grote onderwijsinstellingen in Limburg. Bovendien kent ze ons werkveld goed: Cecile is lid van de raad van toezicht van Stichting Gehandicaptenzorg Limburg en van Rubicon Jeugdzorg.”

Kwaliteit

“Dichterbij is een mooie organisatie die streeft naar de beste kwaliteit van dienstverlening”, motiveert Stallenberg haar overstap. “Ik heb een warme belangstelling voor het werk in de zorg en koester veel respect voor mensen die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het welzijn van anderen. Ik verheug me erop om samen aan de ontwikkeling van Dichterbij te werken.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top