ACTUEEL

Groenhuysen benoemt nieuw lid raad van bestuur

Marjolein de Jong is benoemd tot lid van de raad van bestuur van ouderenzorginstelling Groenhuysen. Zij volgt op 1 april Thed van Kempen op.

De Jong heeft jarenlange ervaring als huisarts in Waspik en heeft daarnaast bestuurlijke functies bekleed bij onder meer Zorgnetwerk Midden-Brabant en diverse raden van toezicht. "Met de komst van Marjolein de Jong blijven we nauw verbonden met huisartsen en de medisch specialisten van het ziekenhuis", aldus Jan Jongerius, voorzitter van de raad van commissarissen van Groenhuysen. "Zeker nu steeds meer cliënten complexere zorg en behandeling nodig hebben, is het van groot belang dat er medische kennis bij de raad van bestuur aanwezig is en blijft."

Marjolein de JongVanaf 1 april zal de raad van bestuur bestaan uit voorzitter Hennie Brons en lid Marjolein de Jong. Haar voorganger neemt afscheid op 24 mei. De Jong gaat op 1 april al aan de slag bij Groenhuysen, zodat er een zorgvuldige overdracht kan plaatsvinden, aldus de organisatie. Groenhuysen biedt in Roosendaal en omgeving verpleging, verzorging en thuiszorg aan. Ruim 2300 medewerkers en 1300 vrijwilligers bieden dagelijks aan vierduizend cliënten ondersteuning en begeleiding.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top