ACTUEEL

Vrouw dreigt te schieten bij GGzE

Een vrouw heeft maandagochtend 9 november gedreigd te gaan schieten bij Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven (GGzE). De instelling heeft de politie ingeschakeld na de telefonische bedreiging. Dat meldt Omroep Brabant.

Geen aanhouding

De vrouw bleek in gesprek met een medewerker in één van de vestigingen van GGzE. De politie heeft haar niet aangehouden, maar heeft wel haar huis doorzocht. Hier is geen wapen gevonden. Een woordvoerder van GGzE laat Omroep Brabant weten dat bedreiging wel vaker voorkomt, maar dat dit een uitzonderlijk geval is.

>> Skipr 1 jaar Event 10 december <<

Skipr bestaat op 10 december 1 jaar en viert dit met een bijzonder evenement in de Orangerie in Den Bosch. Meer informatie en het programma vindt u hier. Of meldt u direct aan voor het Skipr 1 jaar Event.

Skipr daily brengt u dagelijks voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. U kunt deze e-mailnieuwsbrief personaliseren door de voor u interessante rubrieken te kiezen. Abonneer u op de Skipr daily. Daarnaast brengt de Skipr weekly u elke zondagochtend om 8:00 uur een weekoverzicht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top