ACTUEEL

Triade en Maeykehiem bundelen krachten

Gehandicaptenzorginstellingen Triade en Maeykehiem hebben een overeenkomst getekend om op het vlak van behandeling hun kennis, ervaring en inzichten te delen. Deskundigen onder wie een arts verstandelijk gehandicapten, een BOPZ-arts, orthopedagogen, paramedici en een neuropsycholoog gaan de komende tijd voor beide instellingen werken.

Inmiddels zijn twee orthopedagogen van Triade aan de slag bij Maeykehiem. Met de samenwerking hebben zowel Triade als Maeykehiem de beschikking over nog meer expertise en disciplines in het behandelteam zodat de vraag van cliënten beter kan worden beantwoord met een breder palet zorg- en dienstverlening. Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Stichting Maeykehiem levert zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in de Zuidwesthoek van de provincie Friesland.

Bestuurder Jan Stelwagen van Maeykehiem is tevreden met de overeenkomst. "We geven onze behandeling zo de komende jaren een flinke kwaliteitsimpuls en ik verwacht van de samenwerking dat we zó onze vernieuwing en verbreding borgen." Ria Weitkamp, Manager Expertisecentrum en tijdelijk bestuurder van Triade: "Triade heeft de laatste jaren het Expertisecentrum ontwikkeld. Het expertisecentrum kent meerdere disciplines en heeft daarmee verschillende specialisten in huis, zoals gedragsdeskundigen met uiteenlopende kennis en kunde en een (para)medische dienst met onder andere een arts verstandelijk gehandicapten. Vanuit het expertisecentrum van Triade kunnen we waar nodig goed aansluiten en meewerken met andere organisaties."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top