Finance

Vangnetstichting Pasana heft zichzelf op

De Stichting Continuïteit Zorgverlening Friesland heft zichzelf op 10 mei officieel op. De stichting speelde een cruciale rol bij het veilig stellen van de ouderenzorg na het faillissement van Zorggroep Pasana in november 2014.

De vangnetstichting was een initiatief van de De Friesland Zorgverzekeraar. De Stichting Continuïteit Zorgverlening Friesland probeerde met succes om de zorg voor de honderden bewoners van de ouderenzorg van Pasana te laten doorgaan na het faillissement.

Terugblik

Ook na de overname door de Kwadrantgroep in septemeber 2015 bleef de vangnetstichting actief. Nu, bijna anderhalf jaar na de oprichting, rondt de stichting haar werkzaamheden af. In een slotbijeenkomst in het nieuwe gezondheidscentrum Sûnenz in Dokkum op 10 mei kijkt bestuurder Haijo Homan samen met de hoofdrolspelers, zoals de curatoren, gemeente- en zorgbestuurders, terug op de afgelopen periode. Ook werpen ze een blik op de toekomst en bespreken ze hoe toekomstbestendige zorg er idealiter uit moet zien in Noordoost-Friesland.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top