ACTUEEL

Homan bestuurder vangnetstichting Pasana

Haijo Homan is benoemd als bestuurder van de Stichting Continuïteit Zorgverlening Friesland. Deze stichting garandeert de continuïteit van de ouderenzorg in Noordoost-Friesland na het faillissement van Pasana in Dokkum. Homan werd in 2011 gevraagd als directeur verandermanagement bij de Sionsberg. Die functie gaf hij terug.

Homan was eerder onder meer directeur bij het OLVG-Prinsengrachtziekenhuis in Amsterdam. De raad van toezicht van de vangnetstichting bestaat uit Tjerk Soet, oud-directeur Rabobank-NOF uit Dokkum, Godelieve van Heteren, directeur van het Global Health Initiative van de Erasmus Universiteit Rotterdam en oud-Kamerlid van de PvdA. Ook Luit van Dam zit in de raad van toezicht. Hij is oud-voorzitter Centrale Cliëntenraad van Passana uit Burgum. Van Dam is benoemd op voordracht van de Cliëntenraad.

Curatoren

De dagelijkse bedrijfsvoering blijft in handen van Paul Rensema, directeur van Pasana Ouderenzorg. Rensema werkt hiervoor samen met de managers van de locaties in Dokkum, Ternaard, Metslawier, Damwâld, Feanwâlden en op Ameland. De eindverantwoordelijkheid voor alle beslissingen ligt bij de curatoren van Pasana.  

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top