ACTUEEL

Novadic Kentron benoemt nieuwe geneesheer-directeur

Victor Buwalda gaat als geneesheer-directeur bij Novadic-Kentron aan de slag per 1 augustus. Hij volgt Ernst Franzek op. Naast psychiater en geneesheer-directeur zal hij ook als opleider en onderzoeker gaan fungeren.

Victor Buwalda heeft zijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daarna onder meer gewerkt als arts bij Jellinek. Na zijn opleiding tot psychiater bij de Valeriuskliniek in Amsterdam heeft hij onder meer gewerkt als afdelingspsychiater bij Altrecht. Sinds 2013 was Buwalda geneesheer-directeur van verslavingszorginstelling Victas, dat onlangs is overgenomen door Arkin. In 2013 is hij gepromoveerd op het onderwerp Routine Outcome Monitoring in de praktijk bij het VUmc.

Bij Novadic-Kentron wordt Buwalda als geneesheer-directeur verantwoordelijk voor het behandelklimaat en belast met de zorg voor de gang van zaken op geneeskundig gebied. Als geneesheer-directeur neemt hij deel aan het management team en is hij een belangrijke sparringpartner voor de bestuurder.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top