ACTUEEL

Reinier van Arkel benoemt nieuwe bestuursvoorzitter

Eddy van Doorn wordt per 1 oktober 2016 voorzitter raad van bestuur van de Reinier van Arkel groep. Hij volgt in deze rol Gerton Heyne op.

Bedrijfseconoom Van Doorn is sinds 2003 bestuurder van de landelijke ambulante ggz-aanbieder HSK Groep. “Al bijna 13 jaar ben ik met HSK landelijk actief in de ambulante ggz en hebben we de organisatie opgebouwd tot waar deze nu staat”, zegt Va Doorn over zijn overstap naar Reinier van Arkel. “Al die tijd kijk ik vanaf de zijlijn naar de ontwikkelingen binnen de reguliere regionale ggz en zie ik de weerbarstigheid van de veranderopgave waar zij voor staat. De overstap naar de Reinier van Arkel groep biedt mij een mooie kans en het is voor mij een geweldige uitdaging om vorm en inhoud te geven aan dit veranderproces.” Eddy van Doorn

Marie-Louise van der Kruis, lid raad van bestuur, is verheugd met de komst van Van Doorn. “De Reinier van Arkel groep krijgt een voorzitter met oog voor het belang van verbinding en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid in een veranderend zorglandschap.”    

De holding Reinier van Arkel groep bestaat uit de ondernemingen Reinier van Arkel, Maat-schappelijke Opvang ’s-Hertogenbosch en Ypse (waarbinnen basis-ggz-zorg wordt verleend).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top