ACTUEEL

Juzt benoemt Wouter Groot tot nieuwe interim bestuurder

De raad van toezicht van Juzt heeft Wouter Groot tot interim bestuurder van Juzt benoemd. Juzt is een organisatie voor specialistische jeugd- en opvoedhulp en vrouwenopvang. Groot volgt per 25 november Erwin Höppener op als bestuurder.

Wouter Groot heeft bijna twintig jaar ervaring als adviseur en interim manager in de zorg. Hij heeft een financiële- en bedrijfseconomische achtergrond. De afgelopen jaren heeft hij diverse bestuurlijke functies in de zorg bekleed, zoals CFO bij het Bona Dea International Hospital, oprichting en bestuurder van Stichting ter bevordering van Inloopcentra en interim CFO bij Meavita Nederland. Bij verschillende zorgorganisaties heeft hij financieel strategisch advies gegeven en transities begeleid. Daarnaast heeft hij diverse nevenfuncties in de zorg en het maatschappelijk veld.

Erwin Höppener vertrekt bij Juzt hij benoemd is tot voorzitter van de raad van bestuur van Zorggroep Apeldoorn, per 1 januari 2017. Höppener heeft acht jaar gewerkt bij Stichting Juzt en diens rechtsvoorganger, vanaf 1 januari 2012 als raad van bestuur binnen Juzt. Voordat hij in dienst trad bij Juzt, is hij onder meer werkzaam geweest als directeur Thuiszorg & Welzijn bij Surplus.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top