ACTUEEL

Marina Hesen wordt rvb-voorzitter van RIBW Brabant

Per 1 maart 2017 start Marina Hesen als voorzitter van de raad van bestuur bij RIBW Brabant in Tilburg. Zij volgt Carla Lasonder op, die per 1 november in dienst is getreden van Vivent.

Marina Hesen is momenteel bestuurder bij De Meent Groep, de bestuursstichting van vier aangesloten zelfstandige rechtspersonen; Stichting MEE Noord en Midden Limburg, Stichting MEE Noordoost Brabant, Stichting MEE regio ’s-Hertogenbosch en Stichting MEE regio Tilburg. In het verleden is ze onder meer werkzaam geweest als bestuurslid van MEE Nederland en als lid van de raad van bestuur van MEE regio Tilburg.

RIBW Brabant is gespecialiseerd in de begeleiding en ondersteuning van mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. In de visie van de zorgaanbieder moet iedereen mee kunnen doen in de samenleving, ongeacht zijn of haar beperking. "Marina heeft in haar rol als bestuurder van De Meent Groep deze visie altijd hoog in het vaandel gehad: iedereen doet gewoon mee, ook als er sprake is van een beperking of een chronische ziekte."

1 Reacties

om een reactie achter te laten

joop

16 januari 2017

tja ik ben geen client meer van het ribw omdat ze geen oog en oren hebben voor mijn en mijn problematiek en ik al jaren , met pappen nathouden aan lijntje wordt gehouden omdat ik psygische ziek ben en zo ook nooit enige voort gang krijgt ik verwacht niks door al die bezuinigingen in de zorg en wmo wat extra kosten brengt jammer

Top