ACTUEEL

Ambiq benoemt twee nieuwe toezichthouders

Ambiq heeft twee nieuwe toezichthouders benoemd: Henri Soepenberg en Sjoerd van der Zee. Zij volgen twee toezichthouders op die vertrokken zijn vanwege het verstrijken van hun benoemingstermijn.

Henri Soepenberg is werkzaam bij Zorg ID in Amersfoort (onderdeel van VolkerWessels Vastgoed) als algemeen directeur. Hij is begonnen in de zorg als psychiatrisch verpleegkundige en heeft daarna veel ervaring opgedaan in de zorg in diverse management- en directiefuncties. Soepenberg zal zich bij Ambiq toeleggen op vastgoed en financiën.

Sjoerd van der Zee werkt in het Martini ziekenhuis in Groningen als stafdirecteur P&O. Hij bezette dezelfde functie in het verleden aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij is afgestudeerd aan de RUG in de ontwikkelings- en persoonlijkheidspsychologie. Van der Zee zal zich bij Ambiq bezighouden met HRM en zorg.

Volle sterkte

De raad van toezicht van Ambiq bestaat per 1 januari 2017 uit zeven mensen en is daarmee op volle sterkte. Het betreft: voorzitter Laurent de Vries, vicevoorzitter Hans Oostmeijer, Annelies Crama-van Osnabrugge, Peter Drenth, Ina Kuper, Henri Soepenberg, Sjoerd van der Zee. Ambiq is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jeugdigen en (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top