ACTUEEL

IrisZorg kiest voor tweehoofdig bestuur

Gio de Greef is benoemd als lid raad van bestuur van IrisZorg, naast de voorzitter Siety de Jager. Daarmee kiest de raad van toezicht voor een tweehoofdige raad van bestuur.

Als redenen hiervoor noemt de raad van toezicht de omvang van het takenpakket en de veranderopgave waar IrisZorg voor staat. Tevens moet de versterking van de raad van bestuur de voortgang van de nieuwe koers en de vervanging waarborgen. In het kader van de nieuwe bestuurlijke inrichting verdwijnt de directie-laag en rapporteert het regiomanagement aan de raad van bestuur. De functie van directeur Service wordt daarom niet meer ingevuld.

De Greef is momenteel directeur Service binnen IrisZorg. Hij kent de organisatie goed en weet wat nodig is om goede, geïntegreerde en betaalbare zorg te leveren. Hij is volgens de raad van toezicht met zijn daadkracht en ondernemende houding een aanwinst voor het bestuur. Deze kwaliteiten sluiten ook aan bij de nieuwe kernwaarden van IrisZorg: betrokken, daadkrachtig en voortdurend willen verbeteren.

giodegreef

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top