ACTUEEL

Mare Riemersma en Alfred Welink nieuwe toezichthouders Interzorg

Mare Riemersma en Alfred Welink zijn benoemd tot lid van de raad van toezicht van Interzorg. Zij nemen het stokje over van Noor van Leeuwen en Johan Klompmaker, die het einde van hun statutaire termijn bereikt hebben.

Alfred Welink is voormalig directeur-eigenaar van een grote toeleverancier van de zorg en sinds een aantal jaren ondernemer en investeerder in Noord-Nederland. Als voorzitter van VNO-NCW Noord, vicevoorzitter van de Noordelijke Innovation Board en met diverse commissariaten in de profitsector, sluiten zijn kennis en ervaring goed aan bij de uitdaging waar Interzorg voor staat, stelt de organisatie in een persverklaring, want ondernemerschap wordt steeds belangrijker in de zorg.

Mare Riemersma is sociologe en heeft gewerkt als directeur HRM bij Noorderpoort. Verder heeft ze gewerkt bij een noordelijke woningcorporatie en is ze communicatiemanager bij een grote thuiszorgorganisatie geweest. Volgens Interzorg kan ze met haar ervaring een goede bijdrage leveren aan het verder vormgeven van de professionaliseringsslag van de zorgorganisatie, die actief is in Noord- en Midden-Drenthe.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top