ACTUEEL

Zorgservice XL breidt directieteam uit

Het directieteam van inkoopcombinatie Zorgservice XL is met ingang van 20 juni versterkt met Marc van Corven als CEO. Algemeen directeur Jeroen Huisman krijgt binnen Zorgservice XL de rol van COO.

Bedrijfskundige Van Corven (1960) heeft uitgebreide internationale managementervaring. Zo werkte hij eerder als Director International Supply Chain bij Artsen zonder Grenzen, VP Supply Chain & Procurement EMEA bij Office Depot, VP Supply Chain & Operations EMEA / Algemeen Directeur EOC bij Medtronic, en recent als interim manager bij verschillende opdrachtgevers.

De bestuurlijke uitbreiding is nodig omdat Zorgservice XL de klantenkring met een vernieuwde strategie en aanpak flink verwacht uit te breiden. Doel is een bijdrage leveren aan het verlagen van de kosten in de gezondheidszorg. In de afgelopen jaren is bewezen dat gezamenlijk inkopen voor ziekenhuizen jaarlijks een flinke inkoopbesparing oplevert.

Zorgservice XL bestaat sinds 2009 als bedrijf en verzorgt de inkoop, goederenlogistiek, ordermanagement en financiële afhandeling daarvan voor ziekenhuizen. Op dit moment zijn het HagaZiekenhuis, het Reinier de Graaf, het Franciscus Gasthuis & Vlietland en het IJsselland Ziekenhuis aangesloten bij Zorgservice XL. Onlangs heeft ook het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer zich succesvol aangesloten bij Zorgservice XL.

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top