HRM

Dominique Vijverberg vertrekt bij Stichting IZZ

Dominique Vijverberg stopt per 1 januari 2018 als directeur bij Stichting IZZ. Hij gaat op zoek naar een volgende uitdaging binnen de zorg, zo laat de organisatie weten.

Over het vertrek van Vijverberg schrijft Stichting IZZ: "Met het behalen van een aantal mijlpalen zoals de recent afgeronde herpositionering van IZZ als ledencollectief van mensen in de zorg, belandt IZZ in een volgende fase van haar bestaan. Dominique heeft te kennen gegeven dat dit een mooi en natuurlijk moment is om het stokje over te gaan dragen aan een opvolger."

Vijverberg is sinds 2011 directeur van Stichting IZZ. Eerder werkte hij onder meer bij ggz-aanbieder Interapy, Ahold, Cardialysis en OPG (nu Mediq). Hij studeerde farmacie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management.

Zorgverzekering

Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg en organiseert een collectieve zorgverzekering. Daarnaast investeert IZZ in onderzoeken en projecten die moeten bijdragen aan de gezondheid en inzetbaarheid van zorgmedewerkers.

Het bestuur van Stichting IZZ start binnenkort met de procedure voor het werven van een nieuwe directeur.

vijverberg

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top