ACTUEEL

Bergman Clinics breidt bewegingszorg uit

Bergman Clinics is samen met zes orthopedisch chirurgen een nieuwe focuskliniek voor orthopedie in Rijswijk gestart. Na Naarden is dit de tweede kliniek voor bewegingszorg binnen de Bergman-keten.

De focuskliniek in Rijswijk s gespecialiseerd in een aantal veelvoorkomende orthopedische behandelingen, waaronder gewricht vervangende operaties, schouder-, heup-, knie- en voetchirurgie. De zes orthopeden en Bergman Clinics delen naar eigen zeggen het uitgangspunt dat  specialisatie en persoonlijke aandacht de basis is van topzorg. Met super-specialistische zorg voor veelvoorkomende planbare orthopedische behandelingen willen ze de kwaliteit van de behandelingen verhogen.

De kliniek mikt op patiënten uit de Haagse regio, maar ook op patiënten van buiten de regio. De aangeboden zorg valt binnen het basispakket van de zorgverzekering, na doorverwijzing door een huisarts.

In totaal telt Bergman over heel Nederland verspreid nu 26 locaties. Bergman Clinics is daarmee naar eigen zeggen uitgegroeid tot het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. In totaal behandelt Bergman meer dan 85.000 cliënten per jaar.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top