HRM

Antonius Zorggroep completeert raad van bestuur

Met de benoeming van Sandra Timmermans tot bestuurder van de Antonius Zorggroep in Sneek is de raad van bestuur weer compleet. Samen met voorzitter Marcel Kuin vormt zij vanaf 16 september de tweehoofdige raad van bestuur van de zorgorganisatie.

Timmermans werkt momenteel als manager in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Eerder bekleedde ze managementfuncties bij zorgaanbieders Evean en het UMCG. Ze ziet een bestuurdersfunctie als een logische volgende stap in haar carrière. "Ik krijg de nadrukkelijke opdracht om synergie tussen het ziekenhuis en de thuiszorg te creëren. Hoe mooi kan je opdracht zijn."

Ervaring

Ab Meijerman, voorzitter van de raad van commissarissen van de Antonius Zorggroep: "Met de benoeming van Sandra versterken we onze raad van Bestuur met iemand met veel ervaring in zowel de ziekenhuiszorg als de thuiszorg. Sandra heeft ervaring met interne trajecten en de samenwerking met andere organisaties. We hebben er alle vertrouwen in dat ze samen met Marcel Kuin een sterke raad van bestuur voor onze organisatie zal vormen."

sandra

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top