ACTUEEL

ActiZ zoekt een adjunct-directeur

ActiZ zoekt "per zo spoedig mogelijk" een adjunct-directeur. Dit is een nieuwe functie die deel uitmaakt van het herinrichtingsplan voor het ActiZ-bureau.

De adjunct-directeur zal samen met de directeur leiding geven aan de interne organisatie en de ontwikkeling van het strategisch beleid van ActiZ, met een specifieke verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de communicatiefunctie en ICT. De brancheorganisatie zoekt iemand met een academische opleiding die bovendien kennis van de zorg heeft, bewezen (leidinggevende) ervaring op het gebied van communicatie en ICT en ervaring met het implementeren van strategie- en veranderingstrajecten.

ActiZ roept de functie van adjunct-directeur in het leven omdat dit past bij de nieuwe structuur en werkwijze van de vereniging. De leden van ActiZ hebben onlangs op hoofdlijnen ingestemd met de nieuwe verenigingsstructuur die op 1 januari 2018 in werking treedt. "Topprioriteit" is de versterking van de belangenbehartiging en verbetering van de beeldvorming en het imago van ActiZ als branchevereniging. De nieuwe verenigingsstructuur krijgt op 1 januari 2018 definitief vorm met een nieuw bestuur en een nieuwe voorzitter.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top