ACTUEEL

Zorggroep Reinalda benoemt nieuwe bestuurder

Carolien Koning wordt per 14 augustus bestuurder van Zorggroep Reinalda. Zij volgt Olga Landstra op, die per 20 juli haar taken heeft neergelegd.

Carolien Koning werkte tot voor kort in verschillende managementfuncties voor de landelijke programma’s In voor zorg! en Waardigheid en Trots, waar zij ervaring opdeed met verandermanagement en toekomstbehendigheid van organisaties in de langdurige zorg. Ook ondersteunde ze als expert de Kwaliteitsraad eind vorig jaar bij de het tot stand komen van het Kwaliteitskader verpleeghuiszorg. Daarvoor is Koning onder meer werkzaam geweest als directeur-eigenaar bij een bureau voor beleidsonderzoek in Amsterdam.

Olga Landstra was bestuurder van Zorggroep Reinalda sinds 2002. Zij stapt op omdat ze de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Zorggroep Reinalda is actief in Haarlem in de ouderenzorg en heeft als enige zorgaanbieder in de regio het humanisme als grondbeginsel. Dit uit zich in aandacht voor zelfontwikkeling, autonomie, verantwoordelijkheid, kritisch denken, gelijkwaardigheid en menselijkheid.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top