ACTUEEL

Nieuwe bondgenoot voor behoud Ziekenhuis Zevenaar

De Alysis Zorggroep heeft in de Werkgroep Behoud Ziekenhuis Zevenaar een nieuwe bondgenoot bij het behoud van de ziekenhuiszorg gevonden. Dat zegt Jankees Cappon, lid van de raad van bestuur, in De Gelderlander naar aanleiding van overleg met de werkgroep.

Onrust over behoud

De werkgroep en het bestuur van de Alysis Zorggroep hebben woensdagmiddag overlegd. Patiënten, inwoners en een aantal personeelsleden maken zich namelijk sinds begin december ongerust over de kwaliteit en de toekomst van het ziekenhuis. De raad van bestuur zegt dat Ziekenhuis Zevenaar een ziekenhuis blijft, met een spoedeisende hulp, bewakingsafdeling en een ingang voor alle specialismen.

Zelfde uitgangspunt

Willem Kruithof, initiatiefnemer van de werkgroep, stelt in De Gelderlander: "We kunnen eigenlijk constateren dat we allemaal hetzelfde willen." Hetzelfde komt volgens Cappon neer op goede zorg en ene goed ziekenhuis. Welke zorg op welke plaats beschikbaar zal zijn, is nog niet duidelijk.

Online petitie

De werkgroep is een petitie gestart voor het behoud van het ziekenhuis in Zevenaar. Deze is tot op heden ruim 1.400 keer getekend.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top