ACTUEEL

Zorggroep Liante benoemt nieuwe directeur-bestuurder

Anneke Groenenberg treedt per 1 december aan als nieuwe directeur-bestuurder van Zorggroep Liante. Zij volgt interim-bestuurder Aukje van Kalsbeek op die de Friese woon- zorgorganisatie sinds 1 oktober 2016 leidde.

Groenenberg heeft ruime ervaring  in eindverantwoordelijke  en directiefuncties  met name in de ouderenzorg, schrijft Liante. Ze krijgt de opdracht de strategische opdracht die Zorggroep Liante het afgelopen jaar heeft vastgelegd te implementeren en verder vorm te geven. 

Groenenberg: "Afgelopen periode is er op alle fronten een zeer solide strategie neergezet. Er is een koers uitgezet met een duidelijke positionering voor toekomstbestendige zorg voor kwetsbare ouderen in de regio Zuidoost-Friesland. Er liggen nog veel uitdagingen en hier ga ik vol overtuiging mee aan de slag samen met medewerkers, bewoners/cliënten en hun vertegenwoordigers en vrijwilligers."

Om te zorgen voor een goede overdracht heeft de raad van toezicht interim-bestuurder Van Kalsbeek gevraagd in december nog verbonden te blijven aan Zorggroep Liante.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top