ACTUEEL

Vilans gaat samenwerken met SoloPartners

Vilans en SoloPartners, belangenbehartiger van zelfstandige zorgverleners, hebben de intentie uitgesproken om met elkaar samen te gaan werken. De samenwerking houdt onder andere in dat zzp'ers in de zorg toegang kunnen krijgen tot de Vilans-databank met honderden zorgprotocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen.

Het doel van de samenwerking tussen Vilans en Solopartners is betere kwaliteit van zorg door toegankelijkheid tot kwaliteitsinstrumenten te vergroten en het gebruik ervan te bevorderen. Om die reden krijgen zzp’ers die aangesloten zijn bij SoloPartners tegen gereduceerd tarief toegang tot de KICK-protocollen. Daarnaast gaat Vilans met Solopartners bekijken of ze een trainingsaanbod voor zzp’ers kunnen ontwikkelen en realiseren.

"Met onze protocollen kunnen aanbieders zorg beter verantwoorden, naar cliënt, elkaar en Inspectie", zegt Lia Davelaar, adviseur Vilans KICK-protocollen. De protocollen bieden volgens haar "een stevige basis voor verantwoorde zorg". Ruim vierhonderd organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement en vanaf 1 januari 2018 biedt Vilans een abonnementsmodel aan waar ook zzp’ers gebruik van kunnen maken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top