ACTUEEL

Raad van toezicht St. Elisabeth weer compleet

Barbara Baarsma en Hein van Oorschot completeren de raad van toezicht van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Zij volgen Wim van de Donk en Anke van Blerck-Woerdman op. De raad van toezicht bestaat daardoor weer uit vijf leden.

Vertrek toezichthouders

Wim van de Donk is afgetreden vanwege zijn nieuwe functie als Commissaris van de Koningin in Noord-Brabant. Van Blerck-Wordman heeft de maximale zittingstermijn bereikt.

Loopbaan Baarsma

Baarsma is sinds november 2008 algemeen directeur van SEO Economisch Onderzoek. Ze heeft hier sinds 2000 diverse functies uitgevoerd. Baarsma is bijzonder hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze was voorzitter van de commissie ‘Verticale integratie in de zorg’. Baarsma is commissaris bij Loyalis NV.

Loopbaan Van Oorschot

Van Oorschot is voorzitter van het college van bestuur van de Universiteit van Tilburg. Voorheen was hij burgemeester van Delft. Hij bekleedt commissariaten bij Lysias Adviseurs BV, Energie beheer Nederland NV en E.ON Benelux NV. Tot 1 januari 2010 was hij voorzitter van de raad van commissarissen bij Woningbouwcorporatie Mooland. Van Oorschot is daarnaast voorzitter van de Stichting European Values Study en is lid van de raad van advies van het Nexus Instituut.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top