ACTUEEL

Norbert Hoogers wordt directievoorzitter van MN

Voormalig directievoorzitter van Zilveren Kruis Norbert Hoogers wordt de nieuwe directievoorzitter van pensioenuitvoerder MN. Hoogers volgt René van de Kieft op, die in maart bekend maakte te stoppen bij MN om meer invulling te kunnen geven aan zijn persoonlijke ambities.

Hoogers studeerde Bedrijfseconomie in Tilburg en volgde onder andere een postdoctorale opleiding Treasury Management aan de Vrije Universiteit. Hij was binnen Achmea, waar Zilveren Kruis onder valt, ruim vijftien jaar actief in verschillende directierollen. In juli 2017 trad hij terug bij Zilveren Kruis. Hoogers heeft zich naar eigen zeggen in de afgelopen periode georiënteerd op een positie waarin hij 'direct betrokken kan zijn bij opdrachtgevers en hun achterban, de dagelijkse bedrijfsvoering en het continu verbeteren van de dienstverlening'.

Hoogers staat bekend als een 'betrokken en gedreven bestuurder, met oog voor gemeenschappelijk belang en een bewezen staat van dienst in het leiden van complexe verbeterprogramma's', aldus MN in een persverklaring. Ella Vogelaar, voorzitter van de raad van commissarissen van MN, is enthousiast over de komst van Hoogers. "Gegeven zijn specifieke ervaring met grote en langlopende verandertrajecten, is Norbert Hoogers uitstekend toegerust voor de klus die hem nu wacht. MN staat op de drempel van belangrijke vernieuwingen in de kern van de dienstverlening: het administratieve proces van pensioenbeheer."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top