ACTUEEL

Bestuurder verlaat verslavingszorginstelling De Skuul

Joke de Goede verlaat De Skuul per 1 september aanstaande. Zij vertrekt omdat ze een nieuwe wending aan haar loopbaan wil geven, Ewout Nonhebel neemt haar plaats in bij De Skuul, een herstelondersteunende verslavingszorginstelling op Texel.

Joke de Goede geeft sinds 2012 leiding aan De Skuul. Ze trad in 2009 in dienst als maatschappelijk werker en sociotherapeut bij voorganger De Nieuwe Skuul, dat toen nog een onderdeel van Jellinek was. De Goede stond in 2012 aan de basis van de verzelfstandiging van de organisatie en heeft deze sindsdien "met verve vorm gegeven", volgens de raad van toezicht, die haar aanstaande vertrek een groot gemis noemt.

Ewout Nonhebel volgt De Goede op bij De Skuul. Hij is sinds 2016 betrokken bij de organisatie en is momenteel het aanspreekpunt voor lopende projecten en vragen. Voor 2016 werkte Nonhebel heeft jarenlange managementervaring bij de verslavingszorg. Hij heeft onder meer jarenlang gewerkt in diverse functies bij Victas centrum voor verslavingszorg, dat in 2017 is gefuseerd met Jellinek.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top