ACTUEEL

Liberein benoemt twee nieuwe directeuren

Bij Liberein starten vanaf 1 oktober twee directeuren bij Liberein: Myra Norden en Martin Bijker. Norden wordt directeur Zorg, Wonen & Behandeling en Bijker als directeur Bedrijfsvoering. Samen met bestuurder Elo Gramsbergen maken zij vanaf oktober onderdeel uit van het directieteam van Liberein.

Myra Norden werkt sinds eind maart bij Liberein als interim-manager behandeling. Zij is van huis uit fysiotherapeut, een ervaren manager en directeur en kent volgens Liberein vanwege haar vele interim-klussen alle facetten van de zorg. Martin Bijker heeft een achtergrond als bedrijfseconoom en is momenteel directeur bij de Van der Hoeven Kliniek in Utrecht. Zijn ruime ervaring met bedrijfsvoering en Twentse achtergrond maken hem de juiste persoon voor de functie van directeur Bedrijfsvoering.

Bestuurder Elo Gramsbergen: "Beiden zijn gepokt en gemazeld als het gaat om leiding geven binnen zorgorganisaties en hebben bovendien hart voor de zorg. Liberein is een organisatie met prachtige ambities. We willen bijdragen aan het geluk van ouderen, eenzaamheid tegengaan en werken aan duurzame en betaalbare zorg. Om dit in de dynamiek van de ouderenzorg en met de krappe arbeidsmarkt te bereiken, is een flinke opgave. Daar gaan we met elkaar de schouders onder zetten."

Senioren in Enschede

Liberein is het resultaat van een fusie tussen Ariëns Zorgpalet en Bruggerbosch en bestaat sinds januari 2017. De zorgorganisatie biedt onder meer verpleeghuiszorg, thuiszorg en revalidatie aan senioren in Enschede.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top