Vastgoed

Bouwinvest zet in op groei in zorgvastgoed

Bouwinvest verwacht in de periode tot 2020 te groeien naar 13,5 miljard euro aan beheerd vermogen. Een deel van deze groei komt van het Healthcare Fund. De doelstelling van het fonds is om te groeien naar € 500 miljoen in 2020.

Om deze groei te faciliteren heeft de investeerder Jos Klinge als acquisiteur voor het Healthcare Fund aangesteld. "Met de komst van Klinge kan het zorgvastgoedteam meer projecten selecteren, beoordelen en aankopen die passen binnen de strategie van het fonds", zo laat Bouwinvest weten.

Klinge heeft 16 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Hij werkte onder andere bij Primevest Capital Partners, Bouwfonds Investment Management, Q-Park en Lidl en heeft kennis van acquisitie- en assetmanagement, portefeuillebeheer en due dilligence trajecten.

Het aankoopbeleid van het Healthcare Fund richt zich onder andere op het investeren in huisvesting voor langdurige zorg met de nadruk op (extramuraal) Verzorgd Wonen, intramurale (zware) zorg voor ouderen en gehandicapten en zorgcentra.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top