ACTUEEL

Burgemeester Barendrecht wordt toezichthouder

Jan van Belzen treedt op 1 november aan als voorzitter van de raad van toezicht van zorgorganisatie Waardeburgh. Hij volgt in deze rol Michiel van der Vlies op, van wie de benoemingstermijn afloopt.

De aanbieder van ouderenzorg in Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht ziet in Van Belzen (1954) een kundig bestuurder met kennis en ervaring in de ouderenzorg. Sinds juli 2005 is Van Belzen burgemeester van buurgemeente Barendrecht. Door zijn ervaring in de politiek heeft het SGP-lid een breed netwerk in de regio opgebouwd. “Wat ik verwacht van Jan is een goed klankbord en een positief kritische houding over onze organisatie”, zegt bestuurder Peter de Wit van Waardeburgh.

Van Belzen wil in zijn nieuwe functie een bijdrage leveren aan actief en zelfstandig ouderen worden. Na zijn aantreden gaat Van Belzen samen met de overige leden van de raad van toezicht op zoek naar twee nieuwe leden. De zittingstermijn van Margreet Kok loopt ook af en er is nog een zetel vacant. De verwachting is dat de formatie voor het einde van het jaar afgerond zal zijn.

Jan van Belzen

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top