ACTUEEL

Drie nieuwe leden in rvt Amstelring

Per 1 augustus heeft Stichting Amstelring Groep drie nieuwe leden in de raad van toezicht. Dat zijn Annemarie van Dalen, Pieterbas Lalleman en Robert Muijsers.

Dat meldt Amstelring op 5 oktober. Van Dalen, Lalleman en Muijsers vervangen Cor Overhage, die na volmaken van zijn laatste termijn op 1 september 2017 aftrad en mevrouw Sophia de Rooij, die vanwege haar benoeming tot hoogleraar Ouderengeneeskunde in Groningen per 31 december 2017 aftrad.

Voorzitter

Er zijn drie, in plaats van twee leden aangesteld, omdat helverwege 2019 de huidige voorzitter raad van toezicht zal aftreden. Hans Klein Breteler zal dan zijn tweede en laatste termijn als voorzitter volmaken.

Annemarie van Dalen is organisatieantropoloog en werkt als bestuurder, toezichthouder en adviseur in de zorg. Pieterbas Lalleman is onderzoeker en verpleegkundige. Hij werkt bij het Kenniscentrum Gezond en Duurzaam leven en de opleiding verpleegkunde van de Hogeschool Utrecht en is betrokken bij de masteropleidingen van de Universiteit Utrecht. Daarnaast werkt hij enkele uren per week als wijkverpleegkundige. Robert Muijsers is ondernemer, bedrijfskundige en bouwkundig ingenieur. Hij heeft kennis over vastgoed, huisvesting en technologie in de gezondheidszorg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top