Tech

Zorgsoftwaremaker Logex breidt uit met samenwerkingen in Europa

De Amsterdamse softwaremaker Logex Group breidt zijn werkgebied uit door samen te gaan werken met de Scandinavische bedrijven Ivbar en Prodacapo. Samen zijn de bedrijven actief in Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Logex Group is gevestigd in Amsterdam en houdt zich bezig met performance- en kostenanalyses in de zorg, voor onder meer artsen en zorgaanbieders. Ook levert het bedrijf software voor het planning & control proces van ziekenhuizen. Logex werkt al samen met Value2Health en MRDM. Value2Health is actief op het gebied van kwaliteitsmetingen in de zorg, MRDM op het gebied van data privacy & security.

Ivbar is gevestigd in Stockholm en ondersteunt zorgorganisaties bij het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Ivbar is vooral bekend van de geavanceerde bekostigings- en contracteringsmodellen in de zorg. 

Prodacapo is gevestigd in Helsinki en houdt zich bezig met activity-based costing en regionale performance metingen in de zorg. Prodacapo is actief in Finland, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

"Onze producten dragen bij aan een beter begrip van uitkomsten en transparantie van zorg en de inzet van middelen en kosten. Dit helpt onze klanten om continu te verbeteren. Dit komt uiteindelijk de patiënt en maatschappij ten goede", aldus Philipp Jan Flach, CEO van LOGEX Group.


0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top