ACTUEEL

MC Sionsberg stelt stakeholders gerust

De financiële perikelen rond MC Slotervaart en de MC IJsselmeerziekenhuizen hebben geen gevolgen voor MC Sionsberg in Dokkum. Dat laat de Sionsberg in een persbericht weten.

Zorgondernemer Loek Winter is naast aandeelhouder van de MC Groep tevens aandeelhouder van MS Sionsberg. Maar -zo benadrukt Sionsberg- de MC Groep en Sionsberg zijn volledig onafhankelijke organisaties, waardoor de huidige financiële situatie bij de MC Groep geen gevolgen heeft voor Sionsberg.

Sionsberg reageert hiermee op verontruste reacties uit de regio Noordoost Friesland. "Wij zijn positief verrast door de vele reacties vanuit de lokale gemeenschap", aldus Sionsberg. "Dit toont de grote betrokkenheid van de regio aan, wat ons sterkt in het blijven leveren van innovatieve, zinnige en zuinige zorg."

Voor het overige zegt MC Sionsberg kennis te hebben genomen van de berichtgeving waarin vermeld wordt dat de MC Groep uitstel van betaling heeft aangevraagd voor MC Slotervaart en MC IJsselmeer ziekenhuizen: "Wij snappen dat een dergelijk bericht een enorme impact heeft op de direct betrokkenen."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top