ACTUEEL

Frion benoemt Hugo Broekman tot voorzitter raad van bestuur

Hugo Broekman is per 1 januari de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Frion. Hij volgt Trijn van der Meulen op, die per 1 oktober bestuurder van Maeykehiem is – wat net als Frion een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking is.

Hugo Broekman heeft een doctoraal rechtsgeleerdheid behaald en is vervolgens in de zorgsector gaan werken. Hij heeft onder meer gewerkt als directeur van zorgverzekeraar Delta Lloyd en als directeur bij Talant (dochterorganisatie van Zorggroep Alliade). Momenteel is hij binnen Alliade directeur bij dochterorganisatie Meriant voor verpleging en verzorging. Hij was voorzitter van de raad van commissarissen van thuiszorgorganisatie Evita en directeur Strategie, Beleid en Verantwoording ad interim bij Erasmus Medisch Centrum. Tevens is Broekman lid van de Adviesraad van het Value Based Health Care Centre Europe.

Sjef Czyzewski, voorzitter raad van toezicht Frion: "Hugo Broekman heeft ruime ervaring in leidinggevende functies en heeft veel kennis van en ervaring met ontwikkelingen in de zorg. In zijn werk combineert hij een strikte focus op cliënten en een goede samenwerking met andere partijen met een gezonde bedrijfsvoering".

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top