Vastgoed

Spijkenisse Medisch Centrum verhuurt bovenetage

Het Spijkenisse Medisch Centrum (SMC) gaat haar bovenverdieping verhuren. Nog dit jaar nemen vijftien zorginstellingen, voornamelijk op gebied van ggz en eerstelijnszorg, er hun intrek.

Dat schrijft het AD op 6 november. Het zogenaamde ‘buurtzorgpension’ gaat plek bieden aan een huisartsenpost en een jeugdtandarts, er komt hulp voor anorexia- en boulimia-patiënten, gespecialiseerde hulp op de spoedpost voor verwarde mensen, een seksuoloog, een psycholoog en een psychiater. Samen gaan ze ongeveer de helft van de 24 duizend vierkante meter grote verdieping innemen.

Zorgaanbieders

De zorgaanbieders die hun intrek nemen op de bovenverdieping van het SMC zijn de afdeling revalidatie van het Maasstad Ziekenhuis, kindergeneeskunde van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, Dialyse Nefros, Made2Move, Hap, Livit, Los/Lanselos, GGZ Delfland, Janssen Huidtherapie, Food4Life, Zizo, de algemene Thuiszorg, Fortagroep - De Vruchtenburg en Ergra Low Vision. Vanaf april of mei komt daar ook Buurtzorg bij.

Voor de verhuizing wordt ook het gebouw zelf aangepakt. Het krijgt een facelift en wordt ook van binnen gemoderniseerd. Op het dak komen zonnepanelen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top