ACTUEEL

Bestuurder GGz Breburg neemt afscheid

Ariëtte van Reekum stopt per 1 september 2019 als lid van de raad van bestuur bij GGz Breburg. Na ruim acht jaar bestuurder te zijn geweest, vindt zij het tijd voor wat anders.

Met haar vertrek verliest GGz Breburg "een zeer betrokken ervaren bestuurder", zegt voorzitter Martin Bontje van de raad van toezicht. "Intern laat Ariëtte zien dat zij er is voor medewerkers en weet ze de professionals te stimuleren om meer podium en eigen regie te nemen", aldus bestuursvoorzitter Julliëtte van Eerd.

Bedrijfsvoering

Psychiater Van Reekum trad in mei 2011 aan als lid van de raad van bestuur. Samen met de vorig jaar vertrokken Guus van Weelden is Van Reekum betrokken geweest bij het opzetten van een High & Intensive Care, het terugdringen van dwang en drang, het uitbouwen van de ambulantisering, het behalen van het TOPGGz keurmerk, de verdere inzet van ervaringsdeskundigheid, de verbetering van de kwaliteit en de veiligheid voor onze patiënten en medewerkers en het behoud en de transformatie van de zorggroep jeugd. En daarnaast hebben zij gezorgd voor een verbeterde bedrijfsvoering en het versterken van de basis van GGz Breburg.

Tot september zal Van Reekum zich blijven inzetten voor GGz Breburg. In de aanloop naar haar afscheid gaat de raad van toezicht op zoek naar een nieuw lid van de raad van bestuur.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top