ACTUEEL

Schuurmans en Littooij in raad van toezicht Omring

Marieke Schuurmans en Peter Littooij zijn de nieuwe leden van de raad van toezicht van Omring.

Dat meldt Omring op 14 mei. Marieke Schuurmans (54) brengt deskundigheid mee op het gebied van verpleging en verzorging en complexe ouderenzorg. Zij is Opleidingsdirecteur Professionals in de zorg en Hoogleraar Verplegingswetenschap bij het UMC Utrecht. "Zorg, opleiding en innovatie/wetenschap vormen een rode draad in mijn loopbaan. Mijn motivatie zit in de combinatie van kwaliteit van zorg met kwaliteit van werk van zorgprofessionals. Het is mijn missie om de zorg goed en toegankelijk te houden en het werk mooi voor de generaties die na ons komen", aldus Marieke Schuurmans.

Met Peter Littooij (60) krijgt Omring een ervaren bestuurder in de ziekenhuiszorg. Hij is lid van de raad van bestuur van het Martiniziekenhuis en werkte eerder als accountant, voor de Leidse Universiteit en voor diverse zorgorganisaties in het noorden van het land. Peter Littooij: "In de langdurige zorg staan we voor de uitdaging de zorg voor ouderen en chronisch zieken toekomstbestendig te maken. Ik zie ernaar uit een bijdrage te leveren aan het toezicht op de financiële gezondheid van Omring."

Omring werkt al meer dan honderd jaar in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. De organisatie heeft 25 woonzorglocaties en biedt ook thuis  verzorging, gespecialiseerde verpleging, behandeling en revalidatie.

 

 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top